Ελλάδα|04.12.2019 09:42

Χιονίζει σε Χορτιάτη, ορεινή Χαλκιδική και Σέρρες (vid+pics)

Newsroom

Χιονίζει από το πρωί στα ορεινά της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Στα λευκά έχουν ντυθεί από το πρωί περιοχές όπως ο Χορτιάτης και το Φίλυρο χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των ΙΧ. Νυφάδες χιονιού πέφτουν στο Ωραιόκαστρο τον Λαγκαδά αλλά και στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ελαφριά χιονόπτωση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της της Τετάρτης (4.12) και στην ορεινή Χαλκιδική όπως στην Αρναία.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Ιερισσού μέσω Ταξιάρχη καθώς και στην Επ. Οδ. Νεοχωρίου - Βαρβάρας.

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και στον Νoμό Σερρών ενώ στην Ε.Ο Σερρών -Θεσσαλονίκης το έστρωσε από νωρίς το πρωί
Αρκετό χιόνι υπάρχει και  μετά τα διόδια Στρυμονικού

Λόγω χιονόπτωσης και παγετού, μετά από απόφαση του Δημάρχου Σουφλίου, δεν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη (4.12) τα σχολεία στις Τοπικές Κοινότητες Δερείου, Σιδηρού και Αγριάνης.

Εννέα οχήματα βρίσκονται επί ποδός στα Τρίκαλα

Με χιόνι ...ξύπνησαν σήμερα το πρωί και οι κάτοικοι ορεινών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, σε υψόμετρο πάνω από 1.200 μέτρα, χωρίς ωστόσο, μέχρι τώρα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω του χιονιού.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Τρικάλων βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ συνδράμουν εννέα συνολικά μηχανήματα, συνιστώντας παράλληλα ο ίδιος στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις κατά τις βραδινές ώρες λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

ΧαλκιδικήχιόνιαΩραιόκαστρο