Ελλάδα|05.12.2019 14:44
Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους
NewsroomΠυρκαγιά έχει ξεσπάσει στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace στη Λεωφόρο Συγγρού 123. Στο σημείο βρίσκονται αυτήν τη στιγμή 35 πυροσβέστες και 12 οχήματα.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξεκίνησε σε δωμάτιο του 6ου ορόφου του ξενοδοχείου.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο άτομα, τα οποία έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ και είναι καλά στην υγεία τους.
Η Αστυνομία έχει αποκλείσει για λόγους ασφαλείας το συγκεκριμένο κομμάτι της Συγγρού.
Διαβάστε ακόμη
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Ο Λαριτζανί είναι νεκρός» λέει το Ισραήλ - Το χειρόγραφο μήνυμα που δημοσίευσε το Ιράν
- Υπόθεση 17Ν: Ο «κύριος Χ», οι πληροφορίες στον Χρυσοχοΐδη και όλη η διαδρομή για να φτάσουν οι Αρχές στα χνάρια του Γιωτόπουλου
- Αληθινή ή fake η φωτογραφία από το Ιράν με τους τάφους κοριτσιών; Η AI ως εργαλείο παραπληροφόρησης
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»