Ελλάδα|06.12.2019 13:32

Εορταστικό InStyle, Hulk Μέρος Β', People και TV Εθνος στο Εθνος της Κυριακής (8/12)

Newsroom

Με πλούσια ύλη έρχεται στο Εθνος της Κυριακής το εορταστικό InStyle με πλούσια ύλη!

XΡΙΣΤΙΝΑ ΜΠΟΜΠΑ: Το covergirl του InStyle κερδίζει τις εντυπώσεις με τα παρθενικά της βήματα στο γυαλί και με την ευγένεια και την υπομονή που τη διακρίνουν αποδεικνύει ότι κάθε εγχείρημα στη ζωή θέλει χρόνο και δεξιότητες, κάτι που σίγουρα διαθέτει.

ΒΑΛΙΑ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ: Η παρουσιάστρια και μοντέλο μιλάει στο InStyle για την πρώτη της τηλεοπτική συνεργασία, το influencing και τις τάσεις της μόδας.

ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ: Σε κλίµα απόλυτα εορταστικό, η ταλαντούχα designer µας καλωσορίζει στον χώρο της, ο οποίος αβίαστα θυµίζει ένα από τα σουρεάλ παραµύθια του εκκεντρικού Tim Burton και µας «στρώνει» το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι παρέα µε µοναδική φαντασία.

ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΒΑΪΔΑΝΗ: Η νεαρή σχεδιάστρια µιλάει στο InStyle για τη νέα συλλογή της, τα ταξίδια και τις επαγγελματικές συμβουλές που της έχουν χαρίσει οι γονείς της.

JOHN VARVATOS: Είναι ο άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύονται όλοι οι free spirit άντρες που αγαπούν το rock ’n’ roll και έχουν αίσθηση του στιλ. Εμείς μιλήσαμε με τον διάσημο σχεδιαστή και ανακαλύψαμε τον άνθρωπο πίσω από το όνομα.

HULK «Καταιγίδα» μέρος Β

Από τα βάθη του ωκεανού διαλύοντας τα πάντα, από καρχαρίες μέχρι γιγάντια καλαμάρια, έρχεται ο Χαλκ. Μια ιστορία από τα νιάτα του Μπρους Μπάνερ, κρυμμένη για πολύ καιρό, έρχεται στην επιφάνεια με πιθανές επιπλοκές για το μέλλον, και τώρα ο Χαλκ βρίσκεται σ’ ένα παράξενο νησί, το οποίο κατοικείται από αρκετά δύσμοιρα θύματα... και κάποια απροσδόκητα τέρατα.

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών #77-78 από το Incredible Hulk. Κείμενο από τον Peter David (Captain Marvel) και σχέδιο από τους Lee Weeks (Wolverine/Punisher) και Jae Lee (Hulk/Thing: Hard Knocks).

PEOPLE

Νίκος Κοκλώνης: Ο παρουσιαστής μιλάει για το νέο επαγγελματικό του πρότζεκτ στο Open, ενώ αποκαλύπτει την εκπομπή που θα παρουσίαζε με τη Σάσα Σταμάτη και την Κατερίνα Ζαρίφη, αλλά και το αστρονομικό ποσό που κόστισε το πρώτο επεισόδιο του It’s Showtime.

Γιώργος Χρανιώτης - Γεωργία Αβασκαντήρα: Δίνουν την πρώτη τους κοινή συνέντευξη και αποκαλύπτουν όσα θέλεις να μάθεις για τη πεντάχρονη σχέση τους: η γνωριμία, το πρώτο ραντεβού, οι φήμες ότι περιμένουν παιδί, γιατί δεν πιστεύουν στο "για πάντα μαζί" αλλά και πώς έχει γραμμένο ο ένας τον άλλον στο κινητό. 

Πέννυ Μπαλτατζή: Η τραγουδίστρια μιλάει στο PEOPLE για τα παιδικά της χρόνια, τη σχέση με την ψυχικά ασθενή μητέρα της ενώ αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος στον γιο της.

Μάρκος Σεφερλής: Το μυστικό ραντεβού με τον Acun Ilicali στην Κωνταντινούπολη και οι προχωρημένες συζητήσεις για το νέο πρότζεκτ του Τούρκου παραγωγού, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όλο το ρεπορτάζ αποκλειστικά στο People. 

Emma Stone-Dave McCary: Η γνωριμία της ηθοποιού και του σκηνοθέτη στο τηλεοπτικό πλατό του Saturday Night Live, ο κεραυνοβόλος έρωτας αλλά και η φωτογραφία με το μονόπετρο στα social media που επισφραγίζει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.     

Γιώργος Λιβάνης: Ο νεαρός τραγουδιστής, που για πολλούς είναι το next big thing στο λαϊκό ρεπερτόριο, μιλάει για το ξεκίνημα της καριέρας του, την πρώτη του μεγάλη συνεργασία, ενώ εξομολογείται τι συνέβη τις δύο φορές που επιχείρησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μουσικά talent shows στην τηλεόραση.

TV ΕΘΝΟΣ

Η Δανάη Παππά μιλά για τον ρόλο της Ρωξάνης στις «8 λέξεις», το τραγικό γεγονός που θα συμβεί προσεχώς και για πρώτη φορά αναφέρεται ανοιχτά στην προσωπική της ζωή εξηγώντας παράλληλα γιατί δεν επιζητεί στο κομμάτι αυτό τη δημοσιότητα.

Γιώργης Τσαμπουράκης: Η τηλεοπτική επιστροφή του ηθοποιού με το ρόλο του Αλή στο Κόκκινο Ποτάμι και η σχέση που θα αναπτύξει με την Ιφιγένεια κατά τη διάρκεια ενός απροσδόκητου περιστατικού.

Αγριες Μέλισσες: Η Μαρία Πετεβή μιλά για το ρόλο της Πηνελόπης. Καταιγιστικές εξελίξεις μετά την ανακάλυψη του Κυπραίου για την δολοφονία του Γιάννου από τον Δούκα.

Φωτορεπορτάζ: Λάμψη και σέξι παρουσίες στα βρετανικά βραβεία μόδας του Λονδίνου.

GNTM: Οι «βόμβες» που έριξε η Ασημίνα πριν τον τελικό, γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του STAR «Στη φωλιά των Κου – Κου» και παρασκήνιο από τον τελικό του ριάλιτι που έρχεται στις οθόνες μας.

Έρωτας μετά: Ο βραβευμένος ηθοποιός Κώστας Νικούλι μιλά για την είσοδό του στη σειρά του Alpha που συνδέεται άμεσα με την τραγική ιστορία της Αννας.

Στην ενότητα Life μεγάλο αφιέρωμα στα γλυκά των Χριστουγέννων και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη

TV ΈθνοςPeopleHulkΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςInStyleπροσφορές