Κατερίνη: Αγρότες και κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα για τις τιμές
NewsroomΟι διαμαρτυρόμενοι, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Αγροτών και Κτηνοτρόφων Κατερίνης «Δήμητρα», συναντήθηκαν αρχικά στο γήπεδο του Πιερικού και στη συνέχεια κινήθηκαν προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους για τις τιμές του γάλακτος.
Μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες επιχείρησε και ανέβηκε με το τρακτέρ του μερικά από τα σκαλοπάτια της εισόδου του κτιρίου, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αγρότες και κτηνοτρόφοι άδειασαν δοχεία με γάλα.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις γύρω από το γάλα ύστερα από τη συνάντηση της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπίας Τελιγιορίδου, με τον Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας, ενώ στη συνέχεια τα αιτήματα του συλλόγου παραδόθηκαν στον αρμόδιο περιφερειακό σύμβουλο.
- Απάτη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η 35χρονη είχε μηνυθεί από άλλη οργάνωση - Στο «φως» μηνύματα
- Δύσκολες ώρες στη Ρόδο: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία - Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι-«ποτάμια»
- Δίκη για τα Τέμπη: Έξι μάρτυρες σήμερα - Τα έγγραφα της Κομισιόν που ζητά το δικαστήριο
- Όταν άρματα μάχης των Ιταλών βούλιαξαν στους βάλτους – Με όσα τανκς κατέλαβαν οι Έλληνες πολέμησαν τους Γερμανούς