Ελλάδα|05.12.2019 19:26
Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας
NewsroomΣυγκέντρωση εξω από το Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν αυτην τη στιγμή αντιεξουσιαστές προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο τελεσίγραφο που έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για εκκένωση των καταλήψεων σε όλη τη χώρα μέχρι σήμερα το βράδυ.
Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αυτήν τη στιγμή στο σημείο βρίσκονται συγκεντρωμένοι λίγοι περισσότεροι από 500 αντιεξουσιαστές.
Συμφωνα με πληροφορίες προτίθενται να πραγματοποιήσουν και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής, με κατάληξη το παλιό εργοστάσιο της Υφανέτ, στην Κάτω Τούμπα, το οποίο βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια υπό κατάληψη.
Διαβάστε ακόμη
- Συνταγματική Αναθεώρηση: Για ποιο λόγο η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων
- Η σχέση του «Daniel» με τη φονική έκρηξη και οι ελλείψεις στη «Βιολάντα»: Πραγματογνώμονας εξηγεί
- «Χορός» Ρίχτερ με 22 δονήσεις σε δύο ώρες στα Καλάβρυτα - Στα 3,6 ο μεγαλύτερος σεισμός
- Πάνω από 3.500 άνθρωποι ζουν καθηλωμένοι στο κρεβάτι λόγω κλινικής παχυσαρκίας