Ελλάδα|06.12.2019 10:37
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 18 μηνών - Νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ
NewsroomΔύσκολες ώρες για την οικογένεια ενός μωρού 18 μηνών, το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr, ο υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανιουργιάκης, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι το βρέφος έφθασε στο ΠΑΓΝΗ, στις 5,30 το απόγευμα της Πέμπτης, από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Από εκείνη την ώρα και μετά, είναι διασωληνωμένο και βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», το κοριτσάκι στραβοκατάπιε το φαγητό του και από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονίζει η νέα τραγωδία με 15 νεκρούς σε ελληνικά ύδατα - Τι λένε δήμαρχος και Λιμενικό για τις συνθήκες
- «Μετωπική» Πλεύρη-αντιπολίτευσης για την τραγωδία στη Χίο: Ο υπουργός έδωσε συγχαρητήρια στο Λιμενικό
- Νέα επίθεση Τραμπ σε δημοσιογράφο του CNN που ρώτησε για Έπσταϊν: «Είσαι η χειρότερη»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»