Επέτειος Γρηγορόπουλου: Την Τρίτη απολογούνται οι συλληφθέντες στην Πάτρα
NewsroomΠροθεσμία για να απολογηθούν μέχρι την Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου, πήραν οι πέντε κατηγορούμενοι για πέντε αδικήματα στα επεισόδια που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, 6 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα λόγω των εκδηλώσεων για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Οι δύο νεαρές που ήταν ανήλικες και είχαν συλληφθεί, αφέθηκαν ελεύθερες και αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμελημματικού χαρακτήρα για συμμετοχή στις ταραχές στην Πάτρα. Οι πέντε αντιμετωπίζουν ένα κακούργημα και τέσσερα πλημμελήματα. Στο πλευρό τους στάθηκαν δεκάδες αντιεξουσιαστές, οι οποίοι αποχώρησαν από τα δικαστήρια στις 16:00 του Σαββάτου, 7 Δεκεμβρίου.
Η συγκέντρωση είχε χαρακτήρα συμπαράστασης προς τους πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη, μετά την πορεία για τον δολοφονηθέντα, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν σε πορεία από τα Δικαστήρια στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου της Πάτρας στην οδό Κορίνθου, όπου και διαλύθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια.
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε