Ο Δήμος Μούτσης καταγγέλλει το «κολαστήριο» στο αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων
NewsroomΜία ακόμα καταγγελία για αστυνομική βία έκανε ο συνθέτης και τραγουδοποιός, Δήμος Μούτσης. Η καταγγελία του, μάλιστα, αυτή έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να στέλνονται στον Συνήγορο του Πολίτη περιστατικά αστυνομικής βίας για διερεύνηση μετά τα επεισόδια που σημάδευσαν την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ο Δήμος Μούτσης, λοιπόν, λίγο μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τα επεισόδια στα Εξάρχεια και τις σκηνές άγριας καταστολής που κατέληξαν σε δεκάδες προσαγωγές, καταγγέλλει ότι από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, το οποίο χαρακτηρίζει ως «κολαστήριο», ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Και γράφει χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Facebook τα εξής: «ΖΗΤΩ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Χτες βράδυ γύρω στη 1 απ το "κολαστήριο" αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων, ακούγονταν κραυγές και φοβερό ξύλο. Μπορεί άραγε κάποιος να μας πει περισσότερες λεπτομέρειες? Το ότι οι μπάτσοι γδύνανε τους ανθρώπους μέσα στο δρόμο το είδαμε. Άλλωστε αυτό το ίδιο, είναι κάτι που εγώ προσωπικά τόβλεπα άπειρες φορές να συμβαίνει επί χούντας στο κέντρο της Αθήνας...!».
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του