Ελλάδα|09.12.2019 11:15

Ιωάννινα: Μαχαιρώματα με 4 τραυματίες στο hot spot

Newsroom

Σε κατάσταση μέθης 22χρονος Αφγανός στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων διαπληκτίστηκε άγρια με ομοεθνείς του, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο και να τραυματίσει τέσσερις εξ’ αυτών.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο οι Αφγανοί άρχισαν να λογομαχούν. Ο 22χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες, άρχισε να χτυπάει τους ομοεθνείς του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τραύματα στο νοσοκομείο, χωρίς, ωστόσο, κάποιου από αυτούς να κινδυνεύει η υγεία του. Για νοσηλεία παρέμειναν οι δύο από τους τραυματίες.

Στον καταυλισμό έσπευσαν τη νύχτα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν επέκταση των επεισοδίων, αλλά και για να συλλάβουν τον 22χρονο, οποίος, όμως, είχε εξαφανιστεί.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

μετανάστεςμαχαίριhot spot