Ελλάδα|11.12.2019 13:47
Καταδικάστηκε σε 101 χρόνια φυλακή, του έδωσαν άδεια και δεν επέστρεψε ποτέ
NewsroomΈναν βαρυποινίτη που δραπέτευσε από τις φυλακές Δομοκού αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ο 41χρονος Αλβανός κακοποιός κρατείτο στο Κατάστημα Κράτησης Δομοκού και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.
Οπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο συγκεκριμένος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης 101 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία, αρπαγή, απάτη, διακεκριμένη κλοπή και παράνομη οπλοφορία.
Πηγή: lamiareport.gr
Διαβάστε ακόμη
- Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στον πόλεμο - Πώς και γιατί έγινε στόχος
- Εκτός ελέγχου η κόντρα Λυμπερόπουλου - Κυρανάκη: «Ντροπή σου» - «Σε ξέρει όλη η πιάτσα»
- Νεαρός έκανε σούζες με τη μηχανή και ανέβαζε πανηγυρικά βίντεο στα social media - Τον ταυτοποίησε η ΕΛΑΣ
- Χίτλερ εναντίον Ζελένσκι: Η viral εκλογική αναμέτρηση σε μια μικρή γαλλική επαρχία - «Εντελώς τρελό»