Ελλάδα|11.12.2019 17:35
«Αστακός» ο Εβρος μετά την ύψωση τουρκικής σημαίας σε ελληνική νησίδα
NewsroomΆμεσα και χωρίς παρεκτροπές, διευθετήθηκε το περιστατικό με την ύψωση της τουρκικής σημαίας σε νησίδα στον ποταμό Έβρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.
Οι στρατιωτικοί βρίσκονται με το «δάχτυλο στη σκανδάλη γιατί ξέρουν ότι ένα περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε θερμό επεισόδιο. Πάντως, ξέρουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα με νηφαλιότητα και ηρεμία.
Για το περιστατικό όπου άγνωστοι ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα μέσα στον ποταμό Έβρο, προκαλώντας αντιδράσεις μίλησε στο OPEN ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του evros-news.gr, Κώστας Πιτιακούδης.
Διαβάστε ακόμη
- Νέος συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια συμπλοκή στο Ίλιον - Αναφορά για πυροβολισμούς
- Νέα επίθεση Μασκ στην Ευρώπη: Η Ε.Ε. δεν είναι Δημοκρατία - Πολλοί προδότες Ευρωπαίοι πολιτικοί
- «Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
- Οι μισοί Ευρωπαίοι χάνουν σημαντικές στιγμές βγάζοντας φωτογραφίες: Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη τους βοηθά να παραμείνουν… παρόντες