ΙΧ κατέληξε σε βιτρίνα στη Μεσογείων - Ταξί παρέσυρε πεζό στη Θησέως (vid)
NewsroomΤο συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, στο ρεύμα της καθόδου, όταν ένας νεαρός, που εκινείτο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες με πολύ μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, λόγω ταχύτητας κι ολισθηρότητας του οδοστρώματος.
Αρχικά, προσέκρουσε στο κράσπεδο κι ακολούθως εκσφενδονίστηκε για να καρφωθεί στην βιτρίνα ενός καταστήματος με μηχανές.
Επί τόπου έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της πυροσβεστικής με 8 πυροσβέστες, οι οποίοι τον απεγκλώβισαν κι ως εκ θαύματος έφερε μόνον λίγες αμυχές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Άλλο ένα τροχαίο έγινε στην Θησέως στην Καλλιθέα, όταν ένας πεζός επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο και διερχόμενος οδηγός ταξί τον παρέσυρε. Μεταφέρθηκε με κατάγματα στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.
- Ομιλία Τραμπ στο Νταβός: Σκληρή προειδοποίηση στην ΕΕ για Γροιλανδία και απαίτηση σε Ζελένσκι-Πούτιν για το Ουκρανικό
- Κακοκαιρία στην Αττική: SOS εκπέμπει ο Κάλαμος, αποκλείστηκε ο παραλιακός - Εγκλωβισμένη γυναίκα
- Νεκρός εντοπίστηκε λιμενικός στο Παράλιο Άστρος - Πήγε να δέσει σκάφος
- Αργύρης Μπακιρτζής στο ethnos.gr: Η «Δημοπρασία» είναι ένας αποχαιρετισμός προς τον Σταύρο Τσιώλη