Ελλάδα|12.12.2019 17:57

Χρήστος Βασιλειάδης: Με την ψήφο μας διασχίζει τον Βόρειο Πόλο

Newsroom

Με στόχο να τιμήσει τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από την έναρξη της δεύτερης και πιο σκληρής φάσης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου αλλά και να διαφημίσει τη χώρα μας, ο 36χρονος Θεσσαλονικιός Χρήστος Βασιλειάδης ζητεί τη διαδικτυακή ψήφο των Ελλήνων από ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να είναι αυτός που θα επιλεγεί, για να ταξιδέψει στον Βόρειο Πόλο, να τον διασχίσει και να υψώσει την ελληνική σημαία.

Ο Χρήστος Βασιλειάδης μέχρι πριν από λίγες ώρες ήταν πρώτος στην ψηφοφορία, ωστόσο, τον προσπέρασε ένας ανθυποψήφιός του, ένας Γάλλος ινδικής καταγωγής. Μόνο ο πρώτος κερδίζει το προνόμιο να πάει στον Βόρειο Πόλο.

Την επιτυχία του, σε περίπτωση που καταφέρει και μπει στην ομάδα των 20 ατόμων απ’ όλο τον κόσμο, θέλει να την αφιερώσει στους προγόνους του και μαζί με όλους τους Έλληνες του Πόντου και της Μικράς Ασίας,, οι οποίοι, αν και είχαν μεγάλη αγάπη για τη ζωή, υπέστησαν πολλά δεινά και εκατοντάδες χιλιάδες αποτέλεσαν θύματα Γενοκτονίας από τους Νεότουρκους του Μουσταφά Κεμάλ.

Για να ψηφίσετε, μπαίνετε στο Facebook στη σελίδα «Χρήστος Βασιλειάδης Αρκτικός Κύκλος» και έχει εκεί link (σύνδεσμο), το οποίο ανακατευθύνει στην σελίδα της ψηφοφορίας. Μέχρι και αυτή τη στιγμή ο Χρήστος και η Ελλάδα βρίσκονται δεύτεροι στο διαγωνισμό καθώς έχασαν πριν λίγες ώρες την πρωτιά στη Γαλλία.

βόρειος πόλοςΧρήστος Βασιλειάδης