Μπέττυ Μπαζιάνα: Επίσημα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
NewsroomMε ομόφωνη απόφαση, δηλαδή με ψήφους 11 -0 , το 11μελές εκλεκτορικό σώμα αποφάσισε την Παρασκευή την εκλογή της Μπέττυς Μπαζιάνα, συντρόφου (συζύγου) του Αλέξη Τσίπρα στην προκηρυσσόμενη θέση Επίκουρου Καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στη Λαμία, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Σύμφωνα με το esos.gr, το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που καταλαμβάνει η Μπ. Μπαζιάνα είναι "Επίπεδο ελέγχου-Πρωτόκολλα Πρόσβασης και Αρχιτεκτονικές σε Οπτικά Δίκτυα". Η προκήρυξη της θέσης έγινε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 2-8-19. Τη διεκδίκησαν τέσσερις υποψήφιοι. Ενστάσεις επί της διαδικασίας δεν κατατέθηκαν.Ωστόσο ενστάσεις μπορούν να κατατεθούν και δύο μήνες μετά το διορισμό στη θέση αυτή.
Μετά από αυτή την απόφαση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα ακολουθήσει τις προβλεπόμενες τυπικέ ς διαδικασίες για τον διορισμό της κ. Μπαζιάνα στο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
- Τι δείχνει η διασπορά για την οσμή αερίου στην Αττική - Ο χάρτης με τις «ύποπτες» περιοχές
- «Θα δεχτούν σφαλιάρα»: Αμετανόητος ο Ισραηλινός υπουργός για το βίντεο της ντροπής με τους ακτιβιστές του Flotilla
- Στη σκιά του Ελ Νίνιο: Τα 4 πράγματα που μας έμαθαν παλαιότερες επελάσεις του φαινομένου
- Βρήκαν «σωσία» του Τραμπ στο Μπαγκλαντές: Το βουβάλι που κάνει θραύση - «Του μοιάζει πολύ»