Ελλάδα|16.12.2019 18:07
Εγινε ανάληψη ευθύνης για τις καταδρομικές επιθέσεις στην Καισαριανή
NewsroomΟι «αναρχικές/αναρχικοί» ανέλαβαν την ευθύνη για το μπαράζ καταδρομικών επιθέσεων τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Καισαριανή.
Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Φωτιά στις τράπεζες, πόλεμος στ’ αφεντικά», «Από την Ελλάδα μέχρι τη Χιλή, η φλόγα της εξέγερσης είναι ζωντανή», «Κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμμένα», «Τα τελεσίγραφα και τα διατάγματα καταργούνται στα οδοφράγματα».
Υπενθυμίζεται ότι ομάδα περίπου δέκα ατόμων με βαριοπούλες και μολότοφ έσπασε την τζαμαρία ταχυφαγείου, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στον εμπρησμό δύο ΑΤΜ τραπεζών. Τα τρία σημεία που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα με το άλλο, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.
Διαβάστε ακόμη
- Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε