Ελλάδα|17.12.2019 13:07

Θεσσαλονίκη: Ποια low cost αεροπορική ξεκινά πτήσεις από το «Μακεδονία»

Ντέπη Χιωτοπούλου

Επιβεβαιώνονται οι ασφαλείς πληροφορίες που ανάρτησε το ethnos.gr σχετικά με την παρουσία low cost αεροπορικής εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από απουσία επτά (7) ετών και την σύνδεση του «Μακεδονία» με δυο προορισμούς στην Ελλάδα. Πρόκειται για την εταιρεία Volotea, η οποία, σήμερα (Τρίτη 17 Δεκεμβρίου), ανακοίνωσε την δραστηριότητάς της στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», με δύο νέα δρομολόγια. Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει 27.600 θέσεις συνολικά και δύο εβδομαδιαίες συχνότητες προς τους δύο προορισμούς.

Ηράκλειο και Μύκονος

Οι δυο προορισμοί που θα εκτελεί η Volotea, από τον ερχόμενο Απρίλιο, όπως είχε αποκαλύψει το ethnos.gr, είναι το Ηράκλειο της Κρήτης και η Μύκονος. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις προς Ηράκλειο, ξεκινούν στις 13 Απριλίου, και θα πραγματοποιούνται δυο πτήσεις την εβδομάδα, Δευτέρα και Παρασκευή, διαθέτοντας 18.700 θέσεις. Αντίστοιχα, προς Μύκονο, οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη, ξεκινούν από τις 25 Μαΐου, με πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο, και διαθέτοντας 8.900 θέσεις.

Να σημειώσουμε ότι η Volotea ξεκινά 17 νέες πτήσεις στην Ελλάδα, που είναι ήδη διαθέσιμες προς πώληση, αυξάνοντας το δίκτυο της σε 80 δρομολόγια συνολικά. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει 1.3 εκατομμύρια θέσεις, που αντιστοιχούν σε 13% αύξηση συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ξεκινά να επιχειρεί σε δύο επιπλέον ελληνικά αεροδρόμια, της Θεσσαλονίκης και της Καλαμάτας.

low costαεροπορικές εταιρίεςαεροδρόμιο Μακεδονία