Ελλάδα|17.12.2019 15:45
Εξαφανίστηκε κοριτσάκι 3,5 ετών στο Λευκαντί Βασιλικού
NewsroomΑίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση που καταγγέλθηκε στο Λευκαντί Βασιλικού στη Χαλκίδα για ένα κοριτσάκι 3,5 ετών. Η εξαφάνιση δηλώθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας το μεσημέρι της Τρίτης και ξεκίνησαν έρευνες για να βρεθεί το παιδί.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του κι ευτυχώς δεν χρειάστηκε να περάσει αρκετή ώρα και τελικά το ανήλικο παιδί εντοπίστηκε, δίπλα στο σπίτι του και καλά στην υγεία του.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά