Ελλάδα|21.12.2019 20:27

Αστρολογικές προβλέψεις 2020, ημερολόγιο-ατζέντα και Wolverine στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Αστρολογικές προβλέψεις για τη νέα χρονιά που έρχεται από τη Βίκη Παγιατάκη! Η γνωστή αστρολόγος αναλύει όσα θα φέρει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο αναλυτικά στα: Προσωπικά, αισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Ποιοι θα επηρεαστούν περισσότερο από τις φετινές εκλείψεις, ποιες ημερομηνίες χρειάζονται προσοχή και ποιες προσφέρονται για νέα ξεκινήματα! 

Όσα θα φέρει ο νέος χρόνος σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο για την Ελλάδα, αλλά και οι συνταρακτικές εξελίξεις που προδιαγράφονται σε διεθνές επίπεδο.

Ακόμη: Το κινέζικο ωροσκόπιο. Πώς έχει προκύψει, με ποια ζώα αντιστοιχεί η κάθε χρονιά και τι προβλέπει για το 2020 η χρονιά του ποντικού. Τέλος η κατάρριψη μια προκατάληψης με στοιχεία: Γιατί μπορείτε να κάνετε γάμο χωρίς προβλήματα σε μια δίσεκτη χρονιά.

Το Ημερολόγιο-Ατζέντα του 2020 σε 3 χρώματα

Η κλασσική ατζέντα, το ημερολόγιο της χρονιάς, ένα δώρο για την νέα χρονιά, απαραίτητο για όλους.

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής διάλεξε τρεις χρωματικές εκδοχές  για το ημερολόγιο-ατζέντα που θα σας συντροφεύει το νέο έτος:  το μαύρο, το μπλέ και το ροζ.

Το Ημερολόγιο 2020 του ΕΘΝΟΥΣ με πλήρη στοιχεία ατζέντας και εβδομαδιαία διάταξη σε σκληρόδετη βιβλιοδεσία και με σελιδοδείκτη.

Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει και οργανώστε το νέο έτος!

WOLVERINE «ΕΞΕΛΙΞΗ» μέρος Α

Ο Γούλβεριν κι ο Σέιμπερτουθ έχουν ιστορία. Μια πολύχρονη αιματοβαμμένη ιστορία. Και ο Γούλβεριν θέλει να δώσει ένα τέλος. Είναι μια μάχη που θα διασχίσει την υδρόγειο και θα επηρεάσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους του κόσμου, ενώ ο Γούλβεριν θ’ ανακαλύψει ένα αρχαίο παρελθόν και διασυνδέσεις με μια νέμεση τις οποίες δεν περίμενε ποτέ.

Από τη στιγμή που ο Σέιμπερτουθ εκσφενδονίζεται από ένα παράθυρο μέχρι την εκπληκτική κατάληξη της ιστορίας, δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από αυτή την απόλυτη μάχη μεταξύ δύο ασταμάτητων δυνάμεων.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Κρατερός Κατσούλης-Κατερίνα Καραβάτου: Οι πιο ΚουΚου παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης απαντούν με ειλικρίνεια για το αν η σχέση τους πέρασε σκαμπανεβάσματα, ανταλλάσσουν χριστουγεννιάτικες ευχές με το People και μιλούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Michelle Obama: Έχοντας αφήσει πίσω τον Λευκό Οίκο και βιώνοντας πλέον το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. αποκαλύπτει τις αλλαγές στην καθημερινότητά της και παραδέχεται πως «Η ζωή μοιάζει λιγάκι διαφορετική».

Γιάννης Κότσιρας: Λίγο πριν τον ερχομό του 2020, ο τραγουδιστής κάνει τον απολογισμό του, μιλά ανοικτά για όσα τον ενοχλούν, δεν κρύβει τον θυμό του για την πολιτική, ενώ εξομολογείται πόσο του στοίχισε η απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. 

People's Pre-Xmas Party: Λαμπερές παρουσίες, διάσημοι προσκεκλημένοι από τον χώρο των media, της τηλεόρασης, του θεάματος και του επιχειρείν έδωσαν το «παρών» στο φαντασμαγορικό πάρτι του People. Ένα πάρτι που τα είχε όλα: από την εκρηκτική πασαρέλα των κοριτσιών του Greece’s Next Top Model 2 μέχρι τον Διονύση Σχοινά, που απογείωσε τη βραδιά με την εμφάνισή του πάνω στη σκηνή. 

Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες: Δέκα αγαπημένα πρόσωπα μοιράζονται τα περίεργα και τα ευτράπελα που τους έχουν συμβεί τις ημέρες των γιορτών, αλλά και περιστατικά που δεν πρόκειται να ξεχάσουν όσα χρόνια κι αν περάσουν. 

Κόνι Μεταξά: Η συνεργασία -έκπληξη με την Ελευθερία Καρναβά του GNTM και αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο της βιντεοκλίπ!

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Η Ρένια Λουιζίδου στην πρώτη της συνέντευξη πριν την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» μιλά για τη διαχρονική κωμωδία του ΑΝΤ1, τα συναισθήματά της και λέει τη γνώμη της για την διακοπή της κωμωδίας «Το Σόι». Επίσης εξηγεί γιατί δεν θα ήθελε ένα σίκουελ των «Απαράδεκτων».

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Οι καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» τη νέα χρονιά. Η Ελένη στη φυλακή ύποπτη για το φόνο του Σέργιου, ο Θωμάς συνεργάτης των ναζί την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής.

Συνεντεύξεις: Ο νικητής του X Factor Γιάννης Γρόσης αποκαλύπτει πως θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε στο talent show του Open και ο Δημήτρης Δρόσος μιλά για το ρόλο του Μεχμέτ Καρτάλ στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Ακόμη: Όλο το παρασκήνιο του τελικού του GNTM, τα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον Ελένης Μενεγάκη και Γιώργου Λιάγκα και οι αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ακόμη: Το εορταστικό πρόγραμμα των Χριστουγέννων στη μικρή οθόνη.

Στην ενότητα Life: Παραδοσιακές συνταγές για το γιορτινό τραπέζι και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

WolverineΒίκη ΠαγιατάκηPeopleαστρολογικές προβλέψεις