Eκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσουν χαλάζι και καταιγίδες
NewsroomΕπιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τα ξημερώματα της Κυριακής και από τα βορειοδυτικά με θυελλώδεις ανέμους και με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Την Κυριακή
α. Από τις πρώτες πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και βαθμιαία τη δυτική Πελοπόννησο.
β. Από τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία, βαθμιαία στη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
γ. Από τις βραδινές ώρες στις Κυκλάδες.
Τη Δευτέρα
α. Κατά διαστήματα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες και από τα βόρεια.
β. Τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη και μέχρι τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.
γ. Από τις απογευματινές ώρες πιθανώς στην Κρήτη.
Θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν την Κυριακή (22-12-2019), οι οποίοι στα πελάγη θα φθάνουν 7 με 8 και στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.
Τη Δευτέρα (23-12-2019) θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα φθάσουν στο Αιγαίο 7 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.
- Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους