Ελλάδα|21.12.2019 20:44
Καρέ-καρέ η απόδραση 16χρονου από τις φυλακές Κορίνθου (vid)
NewsroomΈνας 16χρονος Ρομά που κατηγορείται για κλοπές κατόρθωσε να αποδράσει από τις φυλακές Κορίνθου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 επρόκειτο για μία εντυπωσιακή απόδραση και αυτό γιατί ο 16χρονος κατόρθωσε να αναρριχηθεί στην ταράτσα των φυλακών και στη συνέχεια να κάνει άλμα από ύψος περίπου 12 μέτρων χωρίς να τραυματιστεί. Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.
Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Στήθηκαν μπλόκα σε μεγάλους δρόμους και άλλα πιθανά σημεία διαφυγής και ύστερα από λίγη ώρα ο ανήλικος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Η σύλληψή του έγινε 5 χιλιόμετρα μακριά από τις φυλακές.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς η ιρανική επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αλλάζει τα δεδομένα - «Στο στόχαστρο ακόμη και οι ΗΠΑ»
- Η στρατηγική της ελεγχόμενης αναμονής: Τα διλήμματα του Μεγάρου Μαξίμου προ των αποφάσεων
- Δολοφονία Κλεομένη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ
- Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά