Ελλάδα
|
21.12.2019 21:05
Καλύβια: Τέσσερις αλλοδαποί εργάτες πέθαναν από αναθυμιάσεις υγραερίου (vid)
NewsroomΤέσσερις αλλοδαποί εργάτες έχασαν τη ζωή τους στα Καλύβια από αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για τη σόμπα της κτηνοτροφικής μονάδας στην οποία εργαζόταν ως φύλακας ένα από τα θύματα.
Τα άψυχα σώματα των αλλοδαπών εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, από έναν φίλο τους ο οποίος είχε χάσει τα ίχνη τους. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 25 έως 40 ετών ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για την ταυτοποίησή τους.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο