Ελλάδα|27.12.2019 17:08

Ημερολόγιο τοίχου 2020, Open Life, Wolverine και People στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Το ημερολόγιο τοίχου 2020 «Μοναστήρια της Ελλάδας». Ενα ξεχωριστό ημερολόγιο που θα σας ταξιδεύει και θα σας συντροφεύει όλους τους μήνες του χρόνου με εικόνες από πανέμορφα τοπία και μοναδικά μοναστήρια που βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Πολλά από αυτά είναι σκαρφαλωμένα και φωλιασμένα σε απόκρημνα και απότομα βράχια, σαν μια ανθρώπινη πινελιά μέσα στο μεγαλείο της φύσης.

Πίνακες ζωγραφικής που προκαλούν δέος και θαυμασμό κι όμως έγιναν «Μεγάλα τα της Πίστεως κατορθώματα»… Γαλήνιοι θεματοφύλακες της Ιστορίας, της γλώσσας και της παράδοσης, που λειτούργησαν και λειτουργούν ως φάροι της Ορθοδοξίας αλλά και κάστρα του έθνους.

Γράφει σχετικά ο Φώτης Κόντογλου: «Οπου λείψανε τα μοναστήρια, ξεράθηκε και η ευσέβεια, κι όπου υπάρχει μοναχική ζωή αληθινή και μοναστήρια με ευσεβή παράδοση, εκεί θάλλει και η Ορθοδοξία».

Open Life

Πώς να ξεκινήσετε μια καινούργια ζωή: Eίμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας

Πώς να βάλετε στόχους που θα κρατήσετε. Η επιτυχία απαιτεί σωστό προγραμματισμό

Το σύνδρομο του λευκού Ιππότη: Μέχρι πότε θα σώζετε τους άλλους;

Έλκεστε διαρκώς από τον ίδιο τύπο συντρόφου; Μάθετε γιατί

Μάνος Δανέζης: Ο Καθηγητής αστροφυσικής μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά του σύμπαντος

Extinction Rebellion: Ένα παγκόσμιο οικολογικό κίνημα ισχυρίζεται ότι η γη έχει ημερομηνία λήξης

Η Πυραμίδα του Μάσλοου: Πως θα φτάσετε στην αυτοπραγμάτωσή σας

Η Οδύσσεια είναι ο χάρτης μας: Είμαστε όλοι ένας Οδυσσέας που ψάχνει την Ιθάκη του

Οδηγός βιβλίων αυτοβελτίωσης: Τα βιβλία που αξίζει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας τη νέα χρονιά

Wolverine - «Εξέλιξη», μέρος Β': Ο Γούλβεριν κι ο Σέιμπερτουθ έχουν ιστορία. Μια πολύχρονη αιματοβαμμένη ιστορία. Και ο Γούλβεριν θέλει να δώσει ένα τέλος. Είναι μια μάχη που θα διασχίσει την υδρόγειο και θα επηρεάσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους του κόσμου, ενώ ο Γούλβεριν θ’ ανακαλύψει ένα αρχαίο παρελθόν και διασυνδέσεις με μια νέμεση τις οποίες δεν περίμενε ποτέ. Από τη στιγμή που ο Σέιμπερτουθ εκσφενδονίζεται από ένα παράθυρο μέχρι την εκπληκτική κατάληξη της ιστορίας, δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από αυτή την απόλυτη μάχη μεταξύ δύο ασταμάτητων δυνάμεων.

People, το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό

Στέλιος Ρόκκος: Ο τραγουδιστής διηγείται ιστορίες από την εποχή που έμενε στις σπηλιές στα Μάταλα, εξηγεί τον λόγο που μετακόμισε στη Λήμνο, παραδέχεται πως ακόμα ζει στα κόκκινα, ενώ δεν διστάζει να πει όλα όσα τον ενοχλούν στην ελληνική μουσική βιομηχανία.

Δημήτρης Καταλειφός: Ο ηθοποιός εξηγεί τον λόγο που επέλεξε να μην κάνει οικογένεια και παιδιά, παραδέχεται αυτά που τον ενοχλούν στους νεότερους συναδέλφους του, ενώ εξομολογείται πως σκέφτεται να κάνει ένα διάλειμμα από το θέατρο.

Σάββας Πούμπουρας: Όλες οι λεπτομέρειες για τo Best Friend’s Fear, τη νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στον ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα, οι τρομακτικές δοκιμασίες στους συμμετέχοντες, αλλά και η πρεμιέρα που αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο του 2020. 

Ανασκόπηση 2019: Δώδεκα μήνες γεμάτοι ειδήσεις που έκαναν  τον γύρο του κόσμου, γεγονότα, διακρίσεις αλλά και παντοτινά «αντίο» που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου, θυμόμαστε τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που φεύγει, περιμένοντας παράλληλα με ανυπομονησία το 2020.    

Ελένη Κοκκίδου: Ύστερα από μια δεκαετία, επιστρέφει με τον συγκλονιστικό ρόλο της Πανωραίας στην παράσταση «Η γυναίκα της Πάτρας», ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν να έχει τσακωθεί με το τηλεοπτικό της ταίρι στην σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα».

Michelle Obama: Έχοντας αφήσει πίσω τον Λευκό Οίκο και βιώνοντας πλέον το σύνδρομο της άδειας φωλιάς, η πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. αποκαλύπτει τις αλλαγές στην καθημερινότητά της και παραδέχεται πως «Η ζωή μοιάζει λιγάκι διαφορετική».

Στο TV Εθνος που κυκλοφορεί

Η Κατερίνα Στικούδη στην πρώτη της συνέντευξη ως παρουσιάστρια του «Μy style rocks» μιλά την επιστροφή του παιχνιδιού μόδας και τις αλλαγές που έρχονται. Κάνει τον απολογισμό της για το 2019, μιλά για την προσωπική της ζωή και δίνει τις ευχές της για τη νέα χρονιά.

Αγριες Μέλισσες: Που ξεφάντωσαν μέχρι πρωίας. Καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά: Ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Δραματικές στιγμές για την Ιφιγένεια. Συλλαμβάνεται στην Κωνσταντινούπολη.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Λύτρωση για την Κάτια. Καταλήγει στην αγκαλιά της Μαρίνας.

Συνέντευξη: Η Μαρία Εκμεκτσίογλου αποκαλύπτει πως την σταματούν στο δρόμο για να της ζητήσουν συνταγές και προτείνει ένα λαχταριστό κορμό σοκολάτας για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

Κοινωνία ώρα 5.30: Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη μιλούν για την συνεργασία τους στην πρωινή εκπομπή του Open και εύχονται η νέα χρονιά να φέρει μόνο καλές ειδήσεις.

Ρεβεγιόν στην tv: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών.

Στην ενότητα Life: Τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις για τα γιορτινά τραπέζια και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της Κυριακήςπροσφορές