Ελλάδα|26.12.2019 15:49
Καιρός - Ζηνοβία: Χιόνια στην Πάρνηθα (vid)
NewsroomΆσπρη μέρα ξημέρωσε στην Πάρνηθα, καθώς από χθες (25/12) το βράδυ χιονίζει στις κορυφές του βουνού με τη Ζηνοβία να κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της. Η χιονόπτωση συνεχίζεται ακόμα και τώρα σε μεγάλο υψόμετρο, πάνω από τα 1.000 μέτρα και τόσο στο καταφύγιο Μπάφι, όσο και στο ύψος του καζίνο, το τοπίο είναι λευκό.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα και προς το βράδυ θα χιονίσει και πιο χαμηλά. Οσο προχωράμε στο σαββατοκύριακο, μεγάλο μέρος του όγκου της Πάρνηθας, αναμένεται να ντυθεί στα λευκά και να δώσει μια ευκαιρία στους κατοίκους του λεκανοπεδίου να δουν... άσπρη μέρα.
Διαβάστε ακόμη
- ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χτυπάει τις απάτες με ηλεκτρονικά μέσα και ΑΙ
- Εξετάσεις οδήγησης: Κάμερες εξαγγέλλει (ξανά) το υπουργείο - Νέα πλατφόρμα καταγγελιών για το «λάδωμα»
- Το σπίτι του στίβου γίνεται μεζονέτες: Ο Άγιος Κοσμάς σε αντιπαροχή και ο βασιλιάς των σπορ χωρίς έδρα σε όλη την Αττική
- Τέσσερα μηνύματα από τον Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ: Τι είπε για τις εκλογές και τα διλήμματα της κάλπης