Ελλάδα|26.12.2019 16:10
Δήμαρχος Τρικάλων: Δεν εκτροχιάστηκε το τρενάκι στο λούνα παρκ του «Μύλου των Ξωτικών»
NewsroomΓια το περιστατικό που σημειώθηκε στο λούνα παρκ του «Μύλου των Ξωτικών» μίλησε ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. «Κατά το τέλος της διαδρομής, προσέκρουσε με λίγο μεγαλύτερη σφοδρότητα με το τελευταίο βαγονάκι. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα το μηχάνημα, εκλέχθηκε. Καλό είναι να έχουμε ελέγχους», ανέφερε ο δήμαρχος ενώ για την κατάσταση της υγείας των παιδιών πρόσθεσε: «Τα παιδιά τρόμαξαν, τα μεταφέραμε προληπτικά στο νοσοκομείο. Δεν είχε τραυματιστεί κανείς».
Μάλιστα, ο κ. Παπαστεργίου ανέφερε ότι υπήρξε πιο σοβαρός τραυματισμός στον «Μύλο των Ξωτικών», καθώς «ένας έσπασε το πόδι του στο παγοδρόμιο».
Διαβάστε ακόμη
- Η Τούμπα αποχαιρέτησε τα παιδιά της: Το σπαρακτικό «αντίο» με πυρσούς και συνθήματα
- Δημοσκόπηση MRB για OPEN: Καθαρή πρωτιά ΝΔ και δεύτερη θέση για Πλευση Ελευθερίας - Τι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιανου
- Η πρώτη αντίδραση Ζελένσκι για την κατάπαυση πυρός μίας εβδομάδας - Το μήνυμα που στέλνει στη Ρωσία
- Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πέθανε 5χρονος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του