Ελλάδα|26.12.2019 23:42
Πειραιάς: Μπλακ άουτ στην Καλλίπολη από βλάβη και φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ
NewsroomΣυναγερμός στον Πειραιά το βράδυ της Πέμπτης για φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στην Καλλίπολη. Ετσι, είχαμε μπλακ άουτ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Μεταξά.
Η λεωφόρος Σαχτούρη έχει αποκλειστεί από το ύψος της Ζαννή και πάνω, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ, όπως και το τεχνικό κλιμάκιο της ΔΕΗ που προσπαθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για πρόβλημα στο Νοσοκομείο Μεταξά ή τραυματισμοί στην πολυκατοικία που βρίσκεται ο υποσταθμός, σύμφωνα με το piraeuspress.
Διαβάστε ακόμη
- Μάρω Κοντού: Το κορίτσι από το Κουκάκι που ένιωθε «περαστική από τη ζωή»
- Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο: Διακοπή 30 λεπτών στον τελικό του Μουντιάλ για Halftime Show!
- Μία απάντηση για όλα τα «ναι, αλλά...» σας: «Είμαι η Βασιλική, αυτιστική και ζω στην πόλη που πυροβολεί ανθρώπους»
- Νέο σύστημα καταγγελιών από το υπουργείο Υγείας - Στο στόχαστρο αισθητικοί και διαιτολόγοι