Ελλάδα|02.12.2018 22:53
Προφυλακιστέα και η φερόμενη ως υπαρχηγός του κυκλώματος χρυσού
Σοφία ΣπίγγουΜετά τον γνωστό ενεχυροδανειστή, προφυλακιστέα με απόφαση ανακρίτριας διαφθοράς και εισαγγελέως, κρίθηκε και η φερόμενη ως υπαρχηγός του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, γραμματέας στο κεντρικό κατάστημα της οδού Πατησίων, η οποία εμφανίζεται να έχει κομβικό ρόλο στην υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη και μητέρα δύο παιδιών αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με παράνομες συναλλαγές και πως εργαζόταν νόμιμα στο κατάστημα.
«Υπαρχηγός με 1.200 μισθό τον μήνα, είναι αστείο», σχολίασαν οι συνήγοροί της για τα στοιχεία τής δικογραφίας εις βάρος της εντολέως τους.
Για την υπόθεση έχουν απολογηθεί μέχρι στιγμής 40 κατηγορούμενοι και έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι οκτώ κατηγορούμενοι.
Διαβάστε ακόμη
- Στη σκιά αμφιβολιών για την πυρασφάλεια των καθισμάτων στα τρένα - Μυστικότητα από τη ΡΑΣ
- Δια στόματος Βορίδη η απάντηση κυβέρνησης στον Σαμαρά: «Για ποιο λόγο έχει πάρει δύο φορές 41% ο Μητσοτάκης;»
- Φρίκη στις Κάννες: Γνωστός στυλίστας ξυλοκόπησε τη Μις Βενεζουέλα - Το σοκαριστικό βίντεο
- Final Four 2026: Ατελείωτο χάος με εισιτήρια φίλων του Ολυμπιακού - Υπαρκτό το σενάριο αλλαγής ώρας των ημιτελικών