Ελλάδα|28.12.2019 21:39
Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν φοιτητές στα χιόνια - Σε εξέλιξη η διάσωση
NewsroomΦοιτητές της Γεωπονικής εγκλωβίστηκαν στη Νότια Εύβοια, όπου είχαν πάει εκδρομή με πούλμαν. Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, μέσα στο όχημα υπήρχαν 53 άτομα τα οποία είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα.
Στην επιστροφή, όμως, στον δρόμο Μετοχίου - Βίταλου, άρχισε να πέφτει πυκνό χιόνι, με αποτέλεσμα το πούλμαν στο οποίο επέβαιναν οι φοιτητές να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει γκρεμός. Μάλιστα, κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.
Η επιχείρηση, όμως, έληξε πολύ γρήγορα, ενώ -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δεν υπάρχουν τραυματίες.
Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Κύμης, μηχανήματα της πολιτικής προστασίας, αστυνομικές δυνάμεις και τετρακίνητα οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρή από σφαίρα βρέθηκε η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil