Ελλάδα|29.12.2019 08:36
Διακοπή δρομολογίων στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
NewsroomΠροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.
Από τον Πειραιά και τη Ραφήνα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, ενώ το πρωϊνό δρομολόγιο για Μαρμάρι από το λιμάνι της Ραφήνας δεν θα πραγματοποιηθεί. Από το λιμάνι του Λαυρίου δεν θα εκτελεστεί το πρωινό δρομολόγιο για Κέα.
Επίσης κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.
Διαβάστε ακόμη
- Kadebostany στο ethnos.gr: «Κάποτε πίστευα ότι το να είσαι outsider ήταν αδυναμία, τώρα το βλέπω ως δύναμη»
- «Χωρίς σκηνές και κουβέρτες σε ακραίες θερμοκρασίες»: Σε δραματικές συνθήκες χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Η ΕΛΑΣ διαψεύδει το περιστατικό με τουρίστα στην Κρήτη: Σε ενήλικη η πρόταση για σεξουαλική συνεύρεση
- Συναγερμός στον Λυκαβηττό: Σορός σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε κοντά στους Αγίους Ισιδώρους