Ελλάδα|02.01.2020 20:03

Τέλος στην αγωνία για την «κυρά» της Κινάρου - Μιλά στο Open η κόρη της

Newsroom

To απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιανουαρίου 2020 εντοπίστηκε από το πλήρωμα του Super Puma η κυρα-Ρηνιώ η μοναδική κάτοικος στη βραχονησίδα Κίναρος . Σύμφωνα με το πλήρωμα του Super Puma, που έδωσε επίσημη αναφορά -οι συγγενείς της ενημερώθηκαν αμέσως-, είναι καλά στην υγεία της.

Η κόρη της κυρα- Ρηνιώς, Ακαθή Κατσοτούρχη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Open TV και ανέφερε σχετικά: «Πέταξε το Super Puma που δεν μπορούσε να προσγειωθεί αλλά προσέγγισε και βγήκε έξω η μητέρα μου, ήταν καλά και τους ενημέρωσε ότι το πρόβλημα ήταν το ρεύμα που δεν έχει και οι τροφές της είναι για λίγες μέρες ακόμα. Τις επόμενες μέρες θα μεταβούν από τον στρατό όπως με ενημέρωσαν, για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα».

Αναφορικά με τις δυσκολίες διαβίωσης της μητέρας της στην Κίναρο σχολίασε:«Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Το πολύ μισή με μια μέρα να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Εγώ μιλάω μαζί της τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Η μητέρα μου δεν φοβάται τη μοναξιά. Ο χειρότερός της φόβος είναι η κακοκαιρία και βγήκε αληθινός. Είναι πολύ δύσκολο να μεταβώ εγώ στην Κίναρο, αφού δεν υπάρχουν δρομολόγια και πρέπει να βρεις κάποιο σκάφος για να πας. Ευχαριστούμε όσους συνέδραμαν για να έχουμε αυτή την ενημέρωση».

Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open ΤV:

Κίναρος