Ελλάδα|03.12.2018 12:59

Γιαγιά 21χρονης: «Το παιδί πήγε στη Ρόδο και μας το έφεραν σε κάσα»

Newsroom

«Στείλαμε ένα λουλούδι δίμετρο στη Ρόδο και μας το έφεραν μέσα στην κάσα» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η Ελένη Τοπαλούδη, γιαγιά της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Ρόδο. «Ήταν ένα αγνό παιδί από καλούς γονείς. Ότι και να σας πω είναι περιττό. Ας τιμωρήσουν αυτούς που το έκαναν με το ίδιο νόμισμα, να μην δουν άλλοι γονείς αυτό το κακό» πρόσθεσε, ενώ κατέληξε λέγοντας πως «στα χέρια μου μεγάλωσε».

Πατέρας φοιτήτριας: Δολοφόνησαν την κόρη μου και την πέταξαν στη θάλασσα

Oι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου προσπαθούν να λύσουν τον μίτο της Αριάδνης σχετικά με τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. «Η κόρη μου δολοφονήθηκε και την πέταξαν στη θάλασσα», τονίζει στον Ελεύθερο Τύπο ο πατέρας της, Ιωάννης Τοπαλούδης. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας βρέθηκε την Κυριακή στο νησί των Ιπποτών για να αναγνωρίσει τη σορό της. 

«Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν. Ο,τι στοιχεία είχα εγώ και η σύζυγός μου τα δώσαμε στην Αστυνομία για να συνεχίσουν τις έρευνες. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτός που δολοφόνησε την κόρη μου ήταν γνωστός της ή άγνωστος. Μακάρι να γνώριζα και να προλάβαινα το κακό, να το σταματούσα με κάποιον τρόπο. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει για να μπορέσω να βρω το δολοφόνο του παιδιού μου», επεσήμανε στον Ελεύθερο Τύπο.

Ακόμη πρόσθεσε πως «οι προσπάθειες των Αρχών συνεχίζονται και θα δούμε. Τα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία το Λιμεναρχείο. Ολα αυτά μου τα είπε προφορικά ο ιατροδικαστής και τώρα περιμένω τις τοξικολογικές εξετάσεις. Την πέταξαν στη θάλασσα και πνίγηκε από τη στιγμή που μπήκε νερό στους πνεύμονες. Την πέταξαν 50 χλμ. μακριά από τη Ρόδο. Το μόνο που γνωρίζω ως πληροφορία από το Λιμεναρχείο είναι ότι την Τρίτη το βράδυ η κόρη μου μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και η Ελένη είπε στη φίλη της “θα σου κλείσω τώρα το τηλέφωνο γιατί κάποιος μου χτυπάει την πόρτα”. Προφανώς σε κάποιον άνοιξε την πόρτα, δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμίλησε με κανέναν. Την ψάχναμε κι εγώ και η μητέρα της, αλλά μάταια. Την Τετάρτη το πρωί παίρναμε τηλέφωνο κάποιες φιλενάδες της, αλλά δεν γνώριζαν τίποτα. Μετά ανέλαβαν η Aστυνομία και το Λιμεναρχείο ώσπου τη βρήκαμε νεκρή».

Από την άλλη πλευρά η Αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της 21χρονης με σκοπό να εξετάσουν εάν είχε κάποια τηλεφωνική επαφή πριν τον θάνατό της, ενώ χθες υπήρξαν και τρεις προσαγωγές για την υπόθεση. 

To βράδυ της Κυριακής ο Alpha μετέδωσε ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο. Πρόκειται για βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό φαίνεται ο ένας από τους τρεις προσαχθέντες. Είναι ο άντρας που οδηγεί το όχημα, και σύμφωνα με πληροφορίες δεν διευκρινίζεται αν εκτιμάται πως είχε περαιτέρω εμπλοκή στην υπόθεση. 

φοιτήτριαΡόδοςδολοφονία στη Ρόδο