Έγκλημα στα Πετράλωνα: Απολογείται ο 21χρονος για τη δολοφονία του νονού του
Σοφία ΣπίγγουΤο κατώφλι του ανακριτή περνάει σήμερα ο 21χρονος, που φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Πανδώρου, στα Πετράλωνα.
Ο κατηγορούμενος καλείται να απολογηθεί για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.
Το φονικό όπλο ήταν ένας μπαλτάς ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο πατάρι του σπιτιού. Με αυτό ο νεαρός δράστης φέρεται να τεμάχισε τον νονό του την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια, όπως ομολόγησε, έβαλε τα μέλη σε τέσσερις σακούλες και τα πέταξε στα σκουπίδια. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προχώρησε στο έγκλημα επειδή το θύμα φερόταν άσχημα στη μητέρα του.
- Προφυλακιστέοι οι δύο γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Η μαραθώνια απολογία και όσα τους «έκαψαν»
- Κυψέλη: Οι καθιζήσεις... μετατόπισαν και τις διαβεβαιώσεις Ταχιάου για την ασφάλεια στα σπίτια
- To ενεργειακό «ράλι» φέρνει μέτρα: Συναγερμός για την πορεία των τιμών - Μπαράζ συσκέψεων
- Μαζωνάκης, ΔΕΘ και Κασιδιάρης: Τα αντέχεις όλα; (S2E01)