Ελλάδα
|
03.01.2020 16:17
Έγκλημα στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 21χρονος για τον φόνο του νονού του
Σοφία ΣπίγγουΤην άγουσα για τις φυλακές θα πάρει ο 21χρονος που έχει ομολογήσει πως σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του τις προηγούμενες ημέρες. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την απολογία του.
Ωστόσο, οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν ο 21χρονος χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Κατά τη μεταγωγή του στο γραφείο του 12ου ανακριτή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε αρχικά να βγει από το αστυνομικό όχημα, φωνάζοντας "Βοήθεια", προκαλώντας μικρής έκτασης επεισόδιο.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων