Ελλάδα|04.01.2020 21:57
Μυστηριώδης θάνατος 65χρονου στο Χαϊδάρι
NewsroomΈνας 65χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός πριν λίγη ώρα σε πολυκατοικία στην οδό Δαβάκη, στο Χαϊδάρι. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν ρακοσυλλέκτης και έμενε στο υπόγειο της πολυκατοικίας.
Στο σημείο κλήθηκε ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ δεν αποκλείεται και το σενάριο της ληστείας.
Διαβάστε ακόμη
- Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα