Ελλάδα|04.01.2020 22:13

Κατάληψη Ματρόζου: Ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα 4 ατόμων (vid)

Newsroom

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της κατάληψης της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι φέρνουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ προέκυψαν οι ταυτοποιήσεις τεσσάρων σεσημασμένων ατόμων. Προς το παρόν δεν έχουν εντοπιστεί αποτυπώματα των δύο αδερφών (ασκούμενου δικηγόρου και φοιτητή της Πάτρας). 

Σύμφωνα με τα στοιχεία εντοπίστηκαν αποτυπώματα 37χρονου γνωστού αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται να είναι «διαχειριστής» των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι. Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα 26χρονης Ιταλίδας η οποία είχε συλληφθεί το 2018 για επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, στην Ομόνοια. Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα μίας 17χρονης που συνελήφθη στην κατάληψη της οδού Παναιτωλίου. Ακόμη έχουν προκύψει τα αποτυπώματα ενός 40χρονου ο οποίος είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά..

Πάντως οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. περιμένουν και τα αποτελέσματα DNA από τα εργαστήρια καθώς υπάρχει ένα άτομο που πετούσε αντικείμενα το οποίο αν και φορούσε γάντια δεν αποκλείεται να έχει αφήσει ίχνη DNA, το οποίο είτε μπορεί να αντιστοιχεί είτε να ταυτοποιείται με τουλάχιστον ενός εκ των δύο αδερφών.

Δημήτρης ΙνδαρέςΚουκάκιαντιεξουσιαστές