Ελλάδα|07.01.2020 13:12
Νέα απόπειρα εισβολής με αυτοκίνητο στα Public του Αιγάλεω
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΑκόμα μία απόπειρα εισβολής διαρρηκτών σε κατάστημα, με τη χρήση αυτοκινήτου ως πολιορκητικού κριού, σημειώθηκε στις 3.00 το πρωί της Τρίτης στο Αιγάλεω.
Οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, με το οποίο επιχείρησαν να εμβολίσουν την είσοδο καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών Public στην οδό Παπαναστασίου 3 στο Αιγάλεω. Οι διαρρήκτες προκάλεσαν φθορές στην εξωτερική τζαμαρία και τα ρολά, χωρίς τελικά να καταφέρουν να εισέλθουν στο κατάστημα.
Έτσι, έκαναν... όπισθεν και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν αποτυπώνονται τα πρόσωπα των δραστών.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι το όχημα που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένο, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.
Διαβάστε ακόμη
- Από «δάσκαλος του μήνα»... επίδοξος δολοφόνος: Το προφίλ του 31χρονου δράστη - «Επικίνδυνο επάγγελμα», λέει ο Τραμπ
- Χαρακόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Να έχουν τη δυνατότητα τάχιστα να καθαρίσουν το όνομά τους οι βουλευτές
- Το «τεκμήριο αθωότητας», τα «καθαρά ψηφοδέλτια» του 2009 και η αυτοκριτική του Τσίπρα για τον Παππά
- Μην πεις ότι δεν ήξερες: Τι διαβάζουμε και πού βγαίνουμε σήμερα Κυριακή 26 Απριλίου