Θύμα ληστείας η δημοσιογράφος Γιώτα Μιχαλοπούλου: Ρήμαξαν το σπίτι της (pic)
NewsroomΔιαρρήκτες έκαναν άνω κάτω το σπίτι της Γιώτας Μιχαλοπούλου και έφυγαν ανενόχλητοι. Η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 ευτυχώς έλειπε, ωστόσο το θέαμα που αντίκρισε επιστρέφοντας ήταν σοκαριστικό. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.
«Τη βαθιά μου λύπη στους "συμπαθείς" βλαμμένους που μας άνοιξαν το σπίτι. Επρεπε -κάπως- να τους έχουμε προειδοποιήσει ότι δεν υπάρχει ευρώ τσακιστό, όχι στο σπίτι, ούτε καν στην κωλότσεπη» επεσήμανε.
Και συνέχισε με χιούμορ: «Ξέρω, πελάγωσαν κι αυτοί με τις δύο-δυόμισι χιλιάδες βιβλία, βινύλια, cd, dvd, VHS, εφημερίδες, περιοδικά, φωτογραφίες, αρχεία κ.λπ., αλλά αυτά παθαίνεις άμα πας να διαρρήξεις -μεταξύ άλλων- σπίτι δημοσιογράφων, όπου έως και εγώ είχα ξεγραμμένα κάτι Gucci γυαλιά ηλίου, τα οποία έψαχνα εδώ και δύο χρόνια. Από πού τα ξετρυπώσατε, μ@@@κες; Είχα φάει τον κόσμο να βρω πού τα έχω καταχωνιάσει!».
- Νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία ενόψει εκλογών - Τι προβλέπει ο σχεδιασμός
- Σιδηρόδρομος: «Εκτροχιάζεται» το χρονοδιάγραμμα στο Λάρισα-Βόλος - Παράταση ενός έτους και στο βάθος... αποζημιώσεις
- Υπόθεση Pizza Fan: Στον «αέρα» 2.500 εργαζόμενοι - Αστρονομικά κέρδη 150.000.000 εκατ. ευρώ
- Ψηφοδέλτια ΝΔ: Άρωμα γυναίκας, άνοιγμα στους 30ρηδες και πρόσωπα έκπληξη