Ελλάδα|08.01.2020 12:49
«Σκούπα» στην πλατεία Εξαρχείων: Βρέθηκαν 75 συσκευασίες χασίς (pic)
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΕπιχείρηση-«σκούπα» στην πλατεία Εξαρχείων πραγματοποίησε η Αστυνομία το απόγευμα της Τρίτης. Συνολικά, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, δύο για διακίνηση και δύο για κατοχή ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 75 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 140 γραμμαρίων.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε το απόγευμα της Τρίτης 7/1 στην πλατεία Εξαρχείων από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, Ομάδων «Δράσης» και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών. Εκτός από τις συλλήψεις, ελέγχθηκαν 21 άτομα και προσήχθησαν άλλα εφτά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Διαβάστε ακόμη
- Σε κρίσιμο σταυροδρόμι ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι δύο σχολές του Μαξίμου, το ρίσκο της πρόωρης κάλπης και οι ημερομηνίες-κλειδιά
- Νέα οργισμένη επίθεση Τραμπ προς Ιράν: «Ανοίξτε το γ@@@νο Στενό, θα ζήσετε στην κόλαση - Περιμένετε και θα δείτε»
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι, αδήλωτες συναλλαγές 5,6 εκατ. ευρώ και 50.000 παραβάσεις σε ένα τρίμηνο
- «Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου!