Ελλάδα|03.12.2018 17:06
Διόδια στην Εγνατία Οδό τώρα και με POS
NewsroomΣυσκευές πληρωμής με κάρτα (POS), σε όλους τους 13 σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου και σε όλες τις λωρίδες διέλευσης του κάθε σταθμού λειτουργεί εδώ και δύο ημέρες η «Εγνατία Οδός Α.Ε.».
Η εταιρεία είχε εφαρμόσει από τις 16 Αυγούστου την πληρωμή με POS στους σταθμούς διοδίων, σε μία λωρίδα του κάθε σταθμού,
Αντιλαμβανόμενη, ωστόσο την απαίτηση των χρηστών εφάρμοσε πλέον την λειτουργία σε όλες τις λωρίδες από την 1η Δεκεμβρίου. Οι συσκευές δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να πληρώνουν σε κάθε λωρίδα διέλευσης των σταθμών.
Ο αυτοκινητόδρομος εκτείνεται από Ηγουμενίτσα μέχρι Κήπους και προς Βορρά μέχρι τα βόρεια σύνορα της χώρας.
Διαβάστε ακόμη
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη