Ελλάδα|03.12.2018 17:29

Το «αγρίμι του Πηλίου» δάγκωσε τη μητέρα του και τον χτύπησε ο πατέρας του

Newsroom

Πανελλήνιο ενδιαφέρον προκαλεί η τραγική ιστορία του τετράχρονου στο Βόλο. Ακόμη και μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον του νοσοκομείου Βόλου φαίνεται, σύμφωνα με τον taxydromo να συνεχίζονται τα βάσανα για τον τετράχρονο που έχει μπει από την περασμένη Παρασκευή στην Παιδιατρική Κλινική με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να αποφασιστεί η αφαίρεση ή μη της επιμέλειάς του από τους γονείς του και να ενταχθεί σε κάποια δομή. 

Στο νοσοκομείο πήγε το Σάββατο (1/12) ο πατέρας του παιδιού. Μπήκε στο δωμάτιο που βρίσκεται ο τετράχρονος, ο οποίος συνοδευόταν από την μητέρα του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του taxydromos.gr, ο πατέρας του παιδιού φαίνεται να τον χτύπησε, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας. Κι αυτό γιατί ο τετράχρονος φέρεται να δάγκωσε τη μητέρα του. Το παιδί έβαλε τα κλάματα. 

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και νοσηλεύτριες αναγκάστηκαν να καλέσουν αστυνομία. Αστυνομικοί απομάκρυναν τον πατέρα και τη μητέρα, δεν προχώρησαν όμως σε συλλήψεις καθώς δεν καταγγέλθηκε σωματική βία σε βάρος του τετράχρονου.

Μετά το περιστατικό, τον τετράχρονο είχαν υπό την πλήρη επιμέλειά τους κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου Ζαγοράς- Μουρεσίου και του Χαμόγελου του Παιδιού που ενημερώθηκαν για το νέο επεισόδιο, ενώ χθες κλήθηκαν να συνδράμουν και οι «Φίλες της Αγάπης», που αγκάλιασαν με τη στοργή τους το παιδάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα σήμερα θα βγει η παιδοψυχιατρική έκθεση καθώς και τα αποτελέσματα των υπολοίπων εξετάσεων, τα οποία θα αποσταλούν στην εισαγγελία Βόλου. Το σύνολο των εκθέσεων θα κοινοποιηθεί μαζί με αιτήματα φιλοξενίας του παιδιού σε δομές. 
Η τραγική ιστορία του τετράχρονου που μεγάλωνε παραμελημένο έχει προκαλέσει πανελλήνιο ενδιαφέρον, ενώ από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του να γίνει η νέα οικογένεια του παιδιού εξέφρασε το Ορφανοτροφείο Βόλου.

Βόλος