Ελλάδα|10.01.2020 13:08

Instyle, Avengers και People στο Εθνος της Κυριακής (12/1)

Newsroom

Το «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου θα αποτελείται από δύο εκδόσεις. Στην έκδοση των 4,25€ περιλαμβάνονται τρεις μεγάλες προσφορές. Το InStyle Φεβρουαρίου, το Avengers Α' μέρος από την Marvel και το αγαπημένο People. Και στις δύο εκδόσεις το TV Εθνος.

InStyle Φεβρουαρίου

Μαρία Ναυπλιώτου: Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς και μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες του να υποδύεται έναν υπαρκτό θρύλο της όπερας, την αγάπη της για το θέατρο αλλά και πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μερικά χρόνια.

First person: Μια στιγμή έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή µας, µια για πάντα. Αυτό συνέβη στον Δημήτρη Κυριακούλη και στην Κατερίνα Γούναρη. Μια απόφαση ή ένα βλέµµα είναι µερικές φορές αρκετά.

Παολίνα Διαμαντούλη: Το μοντέλο φωτογραφίζεται µε glam street style σύνολα, αποκαλύπτει το νέο της επαγγελµατικό εγχείρηµα και µιλά για τον τρόπο που κάνει detox αλλά και τους στόχους της για το 2020.

Τάνια Μπρεάζου: Η τραγουδίστρια ποζάρει για το InStyle με 70s boho σύνολα, μιλά για την ευλογία του να δουλεύεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα, αλλά και την πολυσυζητημένη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η ηθοποιός φωτογραφίζεται στο InStyle με τα πιο stylish marine σύνολα του χειμώνα, μιλά για τη συνεργασία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και το θέατρο, ενώ δίνει συμβουλές για νέους ηθοποιούς.

Μιχάλης Σαράντης: Ο ηθοποιός μπορεί να έχει τιμηθεί με βραβείο Χoρν και να είναι απόλυτα επαγγελματικά ενεργός –σε τηλεόραση, θέατρο και σινεμά–, αλλά μένει ταπεινός, ειλικρινής και συγκινείται ακόμη από τη δουλειά του και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται.

AVENGERS μέρος A

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στην ιστορία της Marvel αποκαλύπτεται – και μπορεί να αναζωπυρώσει τον Εμφύλιο Πόλεμο μεταξύ του Τόνι Σταρκ και του Στιβ Ρότζερς!

Οι Ιλουμινάτι πίστευαν ότι οι μέρες τους ως προστάτες του κόσμου τελείωσαν, μέχρι που ο Χουντ απέδρασε από τη φυλακή και ξεκίνησε μια αναζήτηση για να συγκεντρώσει τα πανίσχυρα Πετράδια της Αιωνιότητας, των οποίων τη φύλαξη είχε αναλάβει το απόκρυφο τραστ των διανοιών. Τώρα, ο Άιρον Μαν, ο Καθηγητής Χ, ο Κύριος Φανταστικός, ο Υποβρύχιος, ο Δρ Στρέιντζ και ο Μπλακ Μπολτ θα αντιμετωπίσουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών χωρίς προηγούμενο.

Ο Στιβ Ρότζερς –ο πρώην Κάπτεν Αμέρικα και τωρινός διοικητής των Εκδικητών– μαθαίνει γι’ αυτό το τέχνασμα που κρατάει χρόνια. Θα είναι αρκετή η συνδυαστική ισχύς των Εκδικητών, των Νέων Εκδικητών, των Μυστικών Εκδικητών και των Ιλουμινάτι για να νικήσουν έναν Χουντ που κατέχει κοσμική δύναμη; Και μήπως κάποιος είπε «Θάνος»;

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Avengers 7-8, γραμμένα από τον Brian Michael Bendis (Ultimate Spider-Man), σε σχέδιο του John Romita Jr. (Amazing Spider-Man).

Στο ΤV ΕΘΝΟΣ αυτής της Κυριακής

Nτόρα Μακρυγιάννη: Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή και στους δεσμούς που κατά καιρούς της έχουν «χρεώσεις». Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά: Μια φωτογραφία στέλνει τη Μαρίνα στη φυλακή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ Άγριες Μέλισσες: Ο Θωμάς Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του γιου του Νέστορα, η Ανέτ θύμα βιασμού!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Κορυφώνεται η τραγωδία. Οι Πόντιοι ξεριζώνονται από την Αμισό.

Τάσος Χαλκιάς: Ο γνωστός ηθοποιός μιλά για την επιστροφή του στην «Μουρμούρα» και αποκαλύπτει αν θα τον δούμε ξανά στις «Άγριες Μέλισσες»

My style Rocks: Οι 11 συμμμετέχουσες του τρίτου κύκλου του ριάλιτι στον ΣΚΑΪ, τα φαβορί και οι ακόλουθοί τους στο Instagram.

Χρυσές Σφαίρες: Αποκαλυπτικές παρουσίες και παρασκήνιο στο κόκκινο χαλί.

Στην ενότητα Life συνταγές για νόστιμες σούπες τις κρύες νύχτες του χειμώνα, συμβουλές για να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη

InStylePeopleTV ΈθνοςAvengersΕΘΝΟΣ της Κυριακής