Ελλάδα|10.01.2020 16:23
Τουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από τη Ρω και αναχαιτίστηκαν
NewsroomΔύο τουρκικά F-16 -που εισήλθαν την Παρασκευή στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσης- πέταξαν πάνω από την ακριτική Ρω στα 3.000 και 9.000 πόδια, στις 11:55 π.μ. και στις 11:57 π.μ., αντίστοιχα, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.
Τα τουρκικά αεροσκάφη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια τακτική.
Διαβάστε ακόμη
- Μεγάλη φωτιά στην Οινόη Αττικής, σε πευκόφυτο δάσος: Καίει ανάμεσα στα καμένα του '21 και του '23 - Στη μάχη 12 εναέρια μέσα
- Ωραιόκαστρο: Στο νοσοκομείο γυναίκα που πήδηξε από το μπαλκόνι επειδή φοβήθηκε τη φωτιά
- Ρώσοι φαρσέρ για Ντόκο: «Εμείς απλώς στείλαμε email - Λυπούμαστε για την εθνική ασφάλεια της χώρας σας»
- Γράμμα κενό η εκεχειρία στη Γάζα: Εφιάλτης με πάνω από 7.500 αγνοούμενους στα ερείπια και ένα παιδί νεκρό κάθε μέρα