Ελλάδα|15.01.2020 14:32
Σοκαριστικό βίντεο: Κατσαρίδες στο υπόγειο του νοσοκομείου Αλεξάνδρα
NewsroomΜόνο νοσηλευτικό ίδρυμα δεν θυμίζουν οι εικόνες που έρχονται από τα υπόγεια του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», όπου νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης έκαναν κινητοποίηση οι εργαζόμενοι.
Οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές. Κατσαρίδες υπάρχουν σε αρκετά σημεία του υπογείου ενώ σε άλλα υπάρχουν λιμνάζοντα νερά, όπως μπορεί να δει ο καθένας από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
«Θάλαμοι Νοσηλείας σε κακή κατάσταση, κρεβάτια χαλασμένα, πλυντήρια - λεβητοστάσιο - μαγειρεία που στεγάζονται σε ετοιμόρροπους χώρους, έλλειψη εξόδων κινδύνου, καμία πυρασφάλεια, καθόλου φύλαξη. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.
Διαβάστε ακόμη
- Καμπανάκι για τον ελληνικό τουρισμό: Πτώση έως 10%, φθηνότερα πακέτα και αγωνία για τη σεζόν
- H δύσκολη «μάχη» της καθημερινότητας για την κυβέρνηση - Σε ποιους τομείς ρίχνει το βάρος και γιατί
- Κυψέλη: «Παγωμένος» από τον Μάιο ο μετροπόντικας μετά τις ρωγμές - Τι απαντούν Ταχιάος και Ελληνικό Μετρό
- Σύγκρουση μηχανοδηγών - Hellenic Train για την αργία δύο εργαζόμενων πριν βγει το πόρισμα για τη φωτιά που έμεινε κρυφή