Ελλάδα|04.12.2018 11:59
Νέο απειλητικό μήνυμα κατά του ΕΣΡ
Χρήστος ΙερείδηςΝέες απειλές δέχτηκαν τα μέλη του ΕΣΡ και μάλιστα σκληρότερες από την προηγούμενη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες απειλητικό σημέιωμα έφτασε αργά χθες το βράδυ με φαξ στο ΕΣΡ, λίγες ημέρες μετά το πρώτο απειλητικό μήνυμα.
Και το δεύτερο μήνυμα, όπως και το πρώτο, παραδόθηκε στην αστυνομία. Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για να εξετάσει τη στάση του και τις επόμενες κινήσεις του σε σχέση με το δεύτερο μήνυμα, στο οποίο μάλιστα εκφράζονται σκληρές απειλές κατά της οικογένειας μέλους του συμβουλίου.
Διαβάστε ακόμη
- Βρες την πρωτεύουσα του νομού: Έχεις τις γνώσεις να κάνεις το 10/10 μέσα σε 3 λεπτά;
- Σκηνές χάους στο «Νήσος Σάμος»: Επιβάτες άναψαν τσιγάρο - Ενεργοποιήθηκε το σύστημα πυρόσβεσης
- Σαν από ταινία της Disney: Το λιοντάρι που επανενώνεται με την οικογένειά του και σκορπά χαμόγελα
- «Είμαι ο φιλικός ομοσπονδιακός δολοφόνος»: Ολόκληρο το μανιφέστο του 31χρονου δράστη στην Ουάσιγκτον - «Πολύ αντιχριστιανικό» το χαρακτήρισε ο Τραμπ