Ελλάδα|04.12.2018 12:19

Κατέρρευσε η 25χρονη καλλονή σύντροφος του Ριχάρδου στην Ευελπίδων

Newsroom

Δίπλα στον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο Μυλωνά βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες η 25χρονη σύντροφός του, η οποία τον στηρίζει και περιμένει υπομονετικά την έκβαση της υπόθεσής του. 

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς -όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso»- έχει αποκτήσει ένα παιδί με την ξανθιά καλλονή, ενώ έχει άλλα τέσσερα από τον προηγούμενό του γάμο. Η σύντροφος του Ριχάρδου δεν άντεξε να ακούσει την απόφαση που έστειλε τον βασιλιά του χρυσού πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Υπέστη σοκ και έχασε τις αισθήσεις της έξω από το κτίριο 6 στην Ευελπίδων. 

Παρά τις προσπάθειες των παρευρισκομένων να τη συνεφέρουν, κρίθηκε απαραίτητο να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει. 

Ο γνωστός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος δήλωσε αθώος, αλλά δεν έπεισε εισαγγελέα και ανακριτή με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Ναυπλίου. 

Σήμερα το πρωί ο 51χρονος Ριχάρδος Μυλωνάς κατέθεσε αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης διά του συνηγόρου Αλέξη Κούγια, μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην υπόθεση, όπου αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι της δεύτερης φερόμενης ως εγκληματικής οργάνωσης στο αποκαλούμενο κύκλωμα χρυσού.

Ριχάρδοςκύκλωμα χρυσού