Ελλάδα|17.01.2020 11:36

Συλλεκτικό all about History, Avengers μέρος Β' και People στο Εθνος της Κυριακής (19/1)

Newsroom

Στις μεγάλες μάχες που καθόρισαν το ιστορικό γίγνεσθαι είναι αφιερωμένο το 15ο τεύχος του All About History. Πρόκειται για για το δεύτερο μέρος του συλλεκτικού τεύχους που απεικονίζει με πλήθος λεπτομέρειες τις μάχες που χαρακτηρίζονται «μεγάλες» και καλύπτει μια χρονική διαδρομή που ξεκινά από το β' μισό του 19ου αιώνα μέχρι και το τέλος του 20ου.

Οι κορυφαίες μάχες των δύο Παγκοσμίων Πολέμων καταλαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος στις σελίδες του παρόντος τεύχους του All Αbout History. Οι αναγνώστες βυθίζονται στις λεπτομέρειες των σημαντικότερων μαχών στα χαρακώματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Ακολουθούν έπειτα τα βήματα των Ναζί στη Ρωσία, ζουν βήμα βήμα την απόβαση στη Νορμανδία, και τέλος παρακολουθούν την έκβαση της μοναδικής χερσαίας αναμέτρησης μεταξύ Αμερικανών και Ιαπώνων.

Επιφυλάσσεται ένα συγκλονιστικό επίσης ταξίδι στο έπος των Βαλκανικών Πολέμων, στη νικηφόρα αρχικά αλλά τελικά τραγική Μικρασιατική Εκστρατεία, και στην εποποιία του 1940.

Περιεχόμενα

  • 25 Μεγάλες μάχες μέχρις εσχάτων
  • Α' Παγκόσμιος Πόλεμος
  • Βαλκανικοί Πόλεμοι
  • Μικρασιατική Εκστρατεία
  • Ελλάδα και Β' Παγκόσμιος Πόλεμος
  • Β' Παγκόσμιος Πόλεμος
  • Μεταπολεμική εποχή

AVENGERS μέρος Β

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά στην ιστορία της Marvel αποκαλύπτεται – και μπορεί να αναζωπυρώσει τον Εμφύλιο Πόλεμο μεταξύ του Τόνι Σταρκ και του Στιβ Ρότζερς!

Οι Ιλουμινάτι πίστευαν ότι οι μέρες τους ως προστάτες του κόσμου τελείωσαν, μέχρι που ο Χουντ απέδρασε από τη φυλακή και ξεκίνησε μια αναζήτηση για να συγκεντρώσει τα πανίσχυρα Πετράδια της Αιωνιότητας, των οποίων τη φύλαξη είχε αναλάβει το απόκρυφο τραστ των διανοιών. Τώρα, ο Άιρον Μαν, ο Καθηγητής Χ, ο Κύριος Φανταστικός, ο Υποβρύχιος, ο Δρ Στρέιντζ και ο Μπλακ Μπολτ θα αντιμετωπίσουν ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών χωρίς προηγούμενο.

Ο Στιβ Ρότζερς –ο πρώην Κάπτεν Αμέρικα και τωρινός διοικητής των Εκδικητών– μαθαίνει γι’ αυτό το τέχνασμα που κρατάει χρόνια. Θα είναι αρκετή η συνδυαστική ισχύς των Εκδικητών, των Νέων Εκδικητών, των Μυστικών Εκδικητών και των Ιλουμινάτι για να νικήσουν έναν Χουντ που κατέχει κοσμική δύναμη; Και μήπως κάποιος είπε «Θάνος»;

Στο People που κυκλοφορεί στο Εθνος της Κυριακής

Νικηφόρος Βυθούλκας: Ο τραγουδιστής περιγράφει πώς από τα έδρανα του πανεπιστημίου βρέθηκε στο πλατό του X Factor, τη σκληρή κριτική που δέχτηκε στο μουσικό talent show, αλλά και τον λόγο που θεωρεί ότι δεν ήταν σωστός στην προσωπική του ζωή.

Ευα Τσάχρα: Η όμορφη τραγουδίστρια που γνωρίσαμε από τον πρώτο κύκλο του μουσικού talent show The Voice είναι έγκυος. Όλες οι λεπτομέρειες, το φύλο του μωρού, αλλά και η καθημερινότητά της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Oscar 2020: Οι φετινές υποψηφιότητες, τα μεγάλα φαβορί, οι ανατροπές της τελευταίας στιγμής και τα πρόσωπα που θα λάμψουν το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου που θα γίνει η τελετή της απονομής των βραβείων.

Χρήστος Κούτρας-Γιάννης Ντσούνος: Το πιο "αταίριαστο" δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης μιλά για την πορεία προς την επιτυχία, τις προτάσεις από αντίπαλα κανάλια, αλλά και για την φιλία τους η οποία δεν πρόκειται να χαλάσει για κανέναν λόγο!

Αποστολία Ζώη: Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο μετά τα 40α γενέθλιά της κάνει τον απολογισμό της. Τα σταυροδρόμια της ζωής της, οι επαγγελματικές παύσεις που βοήθησαν στην εσωτερική της εξέλιξη, οι απώλειες, η ψυχοθεραπεία και η συνεργασία με τον Νίνο. 

Costas Mandylor: Ο ηθοποιός θυμάται τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, περιγράφει άγνωστες λεπτομέρειες από την πρώτη του οντισιόν με την Madonna, την γνωριμία με τους Willem Dafoe, Oliver Stone, ενώ μιλάει για την νέα ταινία που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει με την Mina Suvari, αλλά και την επιθυμία του να γίνει πατέρας.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για τις καταιγιστικές εξελίξεις στη σειρά «Ερωτας μετά» και το ρόλο της Άννας που υποδύεται, εξηγεί γιατί θα μπορούσε να συνεχιστεί το «Σόι» και αποκαλύπτει εάν θέλει να έρθει στη ζωή της ένα δεύτερο παιδί.

Αποκλειστική συνέντευξη: Ο μυστηριώδης τραπεζίτης του «Deal» αποκαλύπτεται για πρώτη φορά.

Άγριες Μέλισσες: Σε σοκ η Ελένη μετά τις αποκαλύψεις του Κυπραίου πως γνωρίζει τα πάντα για το φόνο του Σέργιου.

Στέφανος Κυριακίδης: Ο εμβληματικός ρόλος του Θεόκλητου στο «Κόκκινο Ποτάμι» και το τραγικό τέλος του ήρωα.

Ρεπορτάζ: Η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη στις βολές που δέχθηκε για τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του Familiar, οι ίντριγκες στο «My style Rocks» και οι διορθωτικές κινήσεις στο πρόγραμμα του Alpha.

Συνεντεύξεις: Η Μάρα Δαρμουσλή μιλά για τον είσοδο της στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και ο Πάνος Μπακανδρέας για τον γάμο του ως «Σπύρος» στις 8 λέξεις.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες συνταγές με ξηρούς καρπούς και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

AvengersPeopleall about HistoryTV Έθνοςπροσφορές