Ελλάδα|17.01.2020 11:45
Χαλίφα Χαφτάρ: «Κυκλωμένο» από ισχυρές δυνάμεις το ξενοδοχείο του στρατάρχη
NewsroomΚάτω από άκρα μυστικότητα βρέθηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Χαλίφα Χάφταρ. Ο Λίβυος στρατάρχης διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.
Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει υπάρχουν τόσο δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής και της ΟΠΚΕ, όσο και άντρες της Ασφάλειας. Οι ελληνικές δυνάμεις έχουν κυριολεκτικά κυκλώσει το ξενοδοχείο.
Σημειώνεται ότι η επιλογή του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα έγινε με μεγάλη προσοχή, καθώς διαθέτει αυξημένα μέτρα προστασίας, όπως ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδό του. Τα μέτρα ασφαλείας εκτείνονται σε όλη την περιοχή ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος.
Διαβάστε ακόμη
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
- Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
- Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
- Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης