Ελλάδα|17.01.2020 11:45
Χαλίφα Χαφτάρ: «Κυκλωμένο» από ισχυρές δυνάμεις το ξενοδοχείο του στρατάρχη
NewsroomΚάτω από άκρα μυστικότητα βρέθηκε χθες το βράδυ στην Αθήνα ο Χαλίφα Χάφταρ. Ο Λίβυος στρατάρχης διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.
Στο ξενοδοχείο όπου διαμένει υπάρχουν τόσο δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής και της ΟΠΚΕ, όσο και άντρες της Ασφάλειας. Οι ελληνικές δυνάμεις έχουν κυριολεκτικά κυκλώσει το ξενοδοχείο.
Σημειώνεται ότι η επιλογή του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα έγινε με μεγάλη προσοχή, καθώς διαθέτει αυξημένα μέτρα προστασίας, όπως ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδό του. Τα μέτρα ασφαλείας εκτείνονται σε όλη την περιοχή ακόμα και στην πλατεία Συντάγματος.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής