Ελλάδα|04.12.2018 16:07

Δολοφονία φοιτήτριας: Δικαίωση για την ψυχή του παιδιού μου η σύλληψή τους (Video)

Newsroom

«Είναι δικαίωση για την ψυχή του παιδιού μου και για την οικογένεια. Τουλάχιστον θα είναι λίγο πιο ελαφρύ το χώμα της ψυχούλας της κόρης μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο, για την σύλληψη των δραστών 

Οι δυο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ανακρίνονταν για ώρες το βράδυ της Δευτέρας (3/12) έπεφταν σε αντιφάσεις αλλά τελικά ο ένας από τους δυο λύγισε. Λίγο πριν από τις δυο τα ξημερώματα ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας ενημερώθηκε από τις Αρχές για τους δολοφόνους της κόρης του.

«Με πήρε ο άνθρωπος στις 01:45 τα ξημερώματα και μου είπε ότι είναι αυτά τα πρόσωπα»

Οι φερόμενοι ως δράστες οδήγησαν σύμφωνα με τις Λιμενικές Αρχές οδήγησαν την νεαρή φοιτήτρια στο σπίτι του ενός στη Λίνδο. Εκεί επιχείρησαν να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί της. Η 21χρονη αντιστάθηκε και πάνω στη διαμάχη την χτύπησαν στο κεφάλι με ένα σιδερένιο αντικείμενο.

Σύμφωνα με το Λιμενικό οι δράστες βλέποντας την κοπέλα αιμόφυρτη και αναίσθητη πίστεψαν ότι την έχουν σκοτώσει και πανικοβλήθηκαν. Τότε αποφάσισαν να ξεφορτωθούν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο. Μετέφεραν με λευκό φορτηγάκι το σώμα της νεαρής κοπέλας σε απόκρημνη περιοχή στους Πεύκους και την πέταξαν στη θάλασσα από μεγάλο ύψος.

«Το παιδί μου ήταν ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Θα ήθελα για τους δράστες την ποινή που θα ήθελε ο οποιοσδήποτε γονιός στη θέση μου και ότι κρίνει η δικαιοσύνη».

φοιτήτριαφοιτήτρια ΡόδοςΡόδοςδολοφονία στη Ρόδο