Ελλάδα|04.12.2018 18:32
ΕΣΡ: Πρόστιμο στο Star για το Greece Next Top Model
Χρήστος ΙερείδηςΤο ΕΣΡ επέβαλε κατ αρχήν την ποινή της σύστασης για αλλαγή σήμανσης του προγράμματος (να εμφανίζεται δηλαδή στο εξής το σύμβολο για απαραίτητη γονική συναίνεση με συνέπεια να μπλοκάρεται η μετάδοση τρέιλερ και αναπαραγωγή αποσπάσματων πριν από τις 21.00) και 20.000 πρόστιμο για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος.
Η χρηματική κύρωση αφορά στις πρώτες δύο εκπομπές του προγράμματος, ενώ το Συμβούλιο έχει ανοίξει φάκελο για υπόλοιπες εκπομπές το GNTM. Παράλληλα έχει ανοίξει φάκελο για ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ίδιου σταθμού, τα οποία σύμφωνα με καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Διαβάστε ακόμη
- Το «δικαίωμα της σιωπής» σταθερή απάντηση του «Φραπέ» - Η σχέση του με Βορίδη και Μητσοτάκη και η Porsche του γιου του
- Κωνσταντοπούλου για Ξυλούρη: Βγήκε από την αίθουσα και έλεγε «θα την σκοτώσω, θα της στρίψω το λαρύγγι»
- Επελαύνει σε όλη την Ευρώπη η «σούπερ γρίπη»: Τα συμπτώματα και ποιοι κινδυνεύουν άμεσα
- Η Λίλι Κόλινς σχολίασε στον Τζίμι Φάλον την αγάπη του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «Emily In Paris»