Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο ντελαπάρισε στην εθνική οδό
NewsroomΆγιο είχε ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο και ανατράπηκε από άγνωστη αιτία, στην εθνική οδό λίγο πριν τα διόδια της Αγίας Τριάδας στο ρεύμα προς Λαμία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr ήταν περίπου 6:00’ το απόγευμα του Σαββάτου όταν στο 192ο χλμ Αθηνών – Λαμίας, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανατράπηκε στην άκρη του δρόμου.
Στο σημείο έφτασαν γρήγορα άνθρωποι της Κεντρικής Οδού, για τη σήμανση της περιοχής, αλλά και διερχόμενοι οδηγοί που βοήθησαν το ζευγάρι να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε επίσης γρήγορα στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες, διακομίζοντας στη συνέχεια, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, το ζευγάρι στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξέταση.
Το Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, ανέλαβε την έρευνα των αιτιών του τροχαίου ατυχήματος.
- Μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς - Βίντεο από το σημείο
- ΣΤΑΣΥ: Η Ελλάδα του 2026 φοβάται ακόμη τα χρώματα του ουράνιου τόξου
- Απίστευτη εικόνα στη Λέσβο: Αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στον αεροδιάδρομο
- Κοκαΐνη σε 14χρονη, στρατολόγηση μαθητών και διακίνηση σε σχολεία - Πώς δρούσε το κύκλωμα των Βορείων Προαστίων