Ελλάδα|29.01.2020 08:09

Καιρός: Βροχές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο - Επιδείνωση την Πέμπτη

Newsroom

Βροχερός θα είναι ο καιρός την Τετάρτη (29/1). Στη δυτική Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο αλλά και στα βόρεια τμήματα της χώρας μας αναμένουμε συννεφιές, κατά τόπους αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε καλό καιρό με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές συννεφιές.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ το σαββατοκύριακο αναμένεται να προσεγγίσει τους 20 βαθμούς. Ωστόσο, από την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται νέα κακοκαιρία από την κεντρική Ευρώπη, οπότε χρειάζεται προσοχή.

Στην Αττική σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές μικρής διάρκειας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

καιρόςΚλέαρχος Μαρουσάκης